-22%

Arkocaps Muisdoorn Bio Caps 45 Nf

CNK:4137907
Voorraad: Product beschikbaar
Prijs € 13,20 10,30
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

Arkocapsules® Muisdoorn is een voedingssupplement, speciaal geformuleerd om het gevoel van vermoeide benen te helpen verminderen.

Dankzij zijn unieke knowhow, restitueert Arkopharma 100 % van de werkzame bestanddelen van Muisdoorn, die in synergie werken met het grootste respect voor uw lichaam.

Muisdoorn (Ruscus aculeatus) of Kleine hulst is een kleine, winterharde struik met felrode bessen. Muisdoorn komt veel voor in het zuiden en het westen van Frankrijk. Hij behoort tot de familie van de Liliaceae.

Muisdoorn haalt zijn eigenschappen uit de ondergrondse gedeelten: de wortel en de wortelstok. Hij helpt ondermeer de circulatie ondersteunen en maakt het mogelijk om het gevoel van zware benen te verminderen.

Steunend op hun expertise in het domein van de fytotherapie hebben de laboratoria Arkopharma Arkocapsules® Muisdoorn speciaal ontwikkeld: een exclusieve formule, op basis van het ARKOTOTUM® Integraal, waardoor 100 % van de werkzame bestanddelen van de plant behouden blijven terwijl ook de kwaliteit en de integriteit bewaard blijven.

Het gamma Arkocapsules® is ontstaan en ontwikkeld in Frankrijk en biedt u het beste van de natuur. Het is gecertificeerd door een onafhankelijke controlerende instelling die u hoogkwalitatieve producten garandeert.

Om meer te weten over het productieproces van de Arkocapsules®, surf naar Arkocapsules®, een unieke knowhow.

Ingrediënten
  • Poeder van de wortelstok van Muisdoorn (Ruscus aculeatus), verkregen door vriesdrogen, getitreerd aan minimum 0,4 % totale sapogeninen (uitgedrukt in ruscogenine).
  • Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat.
  • Capsule van plantaardige oorsprong: Hydroxypropylmethylcellulose.
Gebruik

Orale toediening.
Bestemd voor volwassenen.

3 capsules per dag tijdens de maaltijden innemen met een groot glas water.

Hygiëne- en dieetmaatregelen

Te vermijden situaties:

Te lang blijven zitten of rechtstaan, ter plaatse trappelen, te strakke kledij dragen (nauwe broeken, laarzen), schoenen met te hoge of te lage hak, blootstelling van de benen aan de zon of aan een warmtebron, extreme gewichtstoename, voedingsmiddelen die gekend zijn voor congestie van de aderen: alcohol, kruiden, koffie, thee, tabak.

Adviezen:

De benen omhoog leggen, als dit mogelijk is, in het bijzonder 's avonds in bed, regelmatig een lichamelijke activiteit beoefenen (snel wandelen, zwemmen, turnen, fietsen), de benen douchen met koud water, de benen masseren en steunkousen dragen.

Contra-indicatie
  • Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
  • Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden.
  • Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen.
  • Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
  • Donker, droog en koel bewaren.