-9%

Bio-rhumal Forte Tabl 180

CNK:4423919
Voorraad: Op voorraad
Prijs € 79,95 72,75
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

Bio-RHUMAL Forte is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat 1500 mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat.

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers.

• Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen.

• Het kraakbeen: het kraakbeen is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voortdurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangt veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen.

Gebruik

Neem 1 tablet Bio-RHUMAL Forte per dag, bij voorkeur met een beetje water tijdens de maaltijd, 's morgens of 's avonds. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen inslikken. Een kleine praktische tip: een tablet wordt nog gemakkelijker ingeslikt met een beetje voedsel, juist op het moment dat het hapje wordt ingeslikt.

Ingrediënten

Ingrediënten: Glucosaminesulfaat 2 KCL (schaaldieren); Vulstof : microkristallijne cellulose (E460); Kleurstof: calciumcarbonaat (E170); Glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: magnesiumstearaat (E470b); Ascorbinezuur*; Bevochtigingsmiddel: glycerol (E422); Glansmiddelen: bijenwas (E901), carnaubawas (E903).

Bevat afgeleide producten van krabschalen.

Contra-indicatie

Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid voor schaaldieren.

Indicatie

Behoud van soepele gewrichten.

Eigenschappen

Alle producten van het Rhumal-gamma worden bereid met zuivere, NATUURLIJKE grondstoffen en van de allerbeste kwaliteit. De producten zijn uiterst veilig, worden goed verdragen en zijn niet maagbelastend.