-12%

Hyaflex Forte Inj.opl Intra Articul.spuit 1x3,0ml

CNK:2918258 APB categorie: Medisch hulpmiddel
Voorraad: Product beschikbaar
Prijs € 79,50 69,96
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Breedte Hoogte Diepte
43 mm 25 mm 184 mm
Eigenschappen

Alle synoviale gewrichten, met name de gewichtsdragende gewrichten, bevatten visco-elastisch hyaluronzuur. Deze substantie heeft smerende en schokabsorberende eigenschappen.

De belastingsvermindering op het kraakbeen maakt het mogelijk dat het kraakbeen zich hernieuwt en bijgevolg de vooruitgang van osteoartrose afremt.

Gestabiliseerd hyaluronzuur in Hyaflex forte is een natuurlijke polysaccharide afkomstig van micro-organismen (Streptococcus zooepidemicus) dat vervolgens is gezuiverd.

HYAFLEX FORTE wordt in de gewrichtsholte geïnjecteerd om de gewrichtsvloeistof te herstellen.

Indicatie

GEWRICHTSVLOEISTOFSUPPLEMENT

HYAFLEX FORTE wordt aangewezen bij de behandeling van gewrichtspijn of –stijfheid als gevolg van degeneratieve of posttraumatische osteoartrose van de knie ter vervanging of als toevoeging van een niet-farmacologische, traditionele behandeling of een pijnstillende behandeling.

Gebruik

Een behandeling met HyaFLEX FORTE bestaat uit één enkele injectie.De dosering en het aantal injecties zijn afhankelijk van de ernst van de symptomen van de patiënt. De effecten van de behandeling kunnen gedurende minstens 6 maanden aanhouden na een injectie van HyaFLEX FORTE.

Ingrediënten

Verkrijgbaar als glazen injectiespuit voor éénmalig gebruik. Bevat 3 ml product in een steriele verpakking.

Eén ml HYAFLEXFORTE bevat 20,0 mg natriumhyaluronaat opgelost in een fysiologische zoutoplossing (pH tussen 6,8 en 7,8).