-25%

A.vogel Cinuforce Neusspray Menthol 20ml

CNK:2324671 APB categorie: Medisch hulpmiddel
Voorraad: Product beschikbaar
Prijs € 9,00 6,75
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

Cinuforce Menthol van A.Vogel helpt een verstopte neus vrij te maken en de symptomen als gevolg van neusverkoudheid (loopneus) te verminderen.

Adem vrij door de neus

Gezonde luchtwegen zijn belangrijk; soms zijn we echter meer gevoelig voor weersveranderingen. Cinuforce mentholspray is een 100% natuurlijk middel dat helpt om vrij te kunnen ademen door de neus.

Gebruik deze neusspray als u verlichting aan de luchtwegen nodig heeft. Vooral 's nachts is het voor een goede nachtrust belangrijk dat u tijdens de slaap vrij kunt ademen.

Deze neusspray wordt gebruikt om vrijer te ademen, ook gedurende de hele nacht. Hij bevat onder meer pepermuntolie en eucalyptusolie voor een verfrissende sensatie en om vrijer te kunnen ademen. De kamilleolie in deze neusspray heeft bovendien een verzachtende en verzorgende invloed op de neus.

De unieke flacon bevat geen conserveermiddelen.

Breedte Hoogte Diepte
35 mm 32 mm 113 mm
Indicatie

Cinuforce Menthol van A.Vogel helpt een verstopte neus vrij te maken en de symptomen als gevolg van neusverkoudheid (loopneus) te verminderen.

Gebruik

Gebruik en dosering:

3 tot 5x per dag 1 tot 2 keer sprayen in elk neusgat.

Voor gebruik schudden en dopje verwijderen.

Tijdens het sprayen de flacon recht houden.

Contra-indicatie
  • Dit product kan gebruikt worden tijdens de zwangerschap.
  • Dit product kan gebruikt worden tijdens de borstvoeding.
Ingrediënten

Aqua, Sodium chloride, Disodium hydrogen phosphate12H2O, Sodium dihydrogen phosphate2H2O, Sorbitol, PEG40 hydrogenated castor oil, Eucalyptus globulus, Mentha piperita, Chamomilla recutita.

Zonder conserveringsmiddelen.