A.vogel Creme Echinaforce 30ml

CNK:4263646
Voorraad: Product beschikbaar
Prijs € 9,89 7,42
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

Crème Echinaforce van A.Vogel ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De crème hydrateert, verzacht en beschermt de huid. Ideaal voor de verzorging van de gevoelige, rode, schrale, geprikkelde huid of lip en lipblaasjes.

Gebruik

Meerdere malen per dag dun op de huid of lip aanbrengen en licht inmasseren.
De crème is alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Voorkom contact met de ogen. In geval van oogcontact onmiddellijk uitspoelen.

Indicatie

De huid is onze eerste bescherming tegen talloze invloeden van buitenaf. Dat maakt de huid een belangrijk maar kwetsbaar orgaan. Hoewel de huid van nature een zelfherstellend vermogen heeft kan deze soms wel wat extra ondersteuning gebruiken.

A.Vogel Echinaforce crème bevat onder meer Echinacea purpurea (rode zonnehoed). De crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is verzachtend. Daarnaast hydrateert en beschermt het de huid en houdt haar in goede conditie. Tevens is deze crème goed voor het verzorgen van lipblaasjes en schrale, gevoelige lippen.

Ingrediënten

De Echinaforce crème bestaat uit aqua (zuiver water), Helianthus Annuus Seed Oil (zonnebloemolie), Echinacea Purpurea Herba/Root Extract (rode zonnehoed) 14,6%, alcohol, PEG-8 Beeswax, Butyrospermum Parkii Butter (karitéboomvruchtboter), Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Chlorophyll, Melissa Officinalis Extract (citroenmelisse), parfum, linalool en limonene.