-15%

Bio-calcium Plus K+d3 Comp 60

CNK:2566354 APB categorie: Dieet - Nutritie - Voeding
Voorraad: Product beschikbaar
Prijs € 10,85 9,22
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

Bio-Calcium Plus K +D3 ondersteunt een normaal beendergestel en sterke tanden en heeft een gunstige werking op de hartspier. Daarnaast ondersteunt het ook het behoud van soepele en sterke spieren.

Breedte Hoogte Diepte
88 mm 30 mm 139 mm
Gebruik

1 tot 2 tabletten per dag, innemen tijdens de maaltijd. Zonder suiker, gist of gluten. Mag gebruikt worden door vegetariërs. De tablet kan gekauwd worden of in zijn geheel doorgeslikt worden. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Ingrediënten

samenstelling per tablet :

calcium 500 mg; vitamine K (K1+K2) 35 µg; vitamine D3 5 µg; Calciumcarbonaat, zoetstoffen: sorbitol, xylitol, antiklontermiddelen: polyvinylpyrrolidon en magnesiumzouten van vetzuren, glansmiddel: hypromellose, aroma: pepermuntpoeder, verstevigingsmiddel: siliciumdioxyde, menaquinone (vitamine K2) ; cholecalciferol (vitamine D3), phytomenadion (vitamine K1). Voedingssupplement met toegevoegde zoetstoffen sorbitol en xylitol.

Eigenschappen

Voor sterke botten en tanden

Noodzakelijk voor het behoud van sterke botten en tanden

Noodzakelijk voor een normale groei van botten bij kinderen

Goed voor de normale werking van spieren en zenuwdoorgifte

Bevat makkelijk opneembare calcium

Bevat vitamine K en D3, dat bijdraagt aan een goede opname van calcium

De tabletten met pepermuntsmaak zijn kauwbaar

Goed te combineren met BioActive Magnesium

Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Indicatie

Voor het behoud van sterke botten en tanden Voor een normale groei van botten bij kinderen Voor de normale werking van spieren en een goed doorlaten van zenuwprikkels

Contra-indicatie

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.