-10%

6d Energy Nougat Lemon 6x35g

CNK:4418901
Voorraad: Product beschikbaar
Prijs € 12,95 11,66
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

Deze overheerlijke reep op basis van zachte nougat en amandelen is verrijkt met honing en maltodextrine om je snel van de nodige energie te voorzien. Vezelarm, vetarm en dus licht verteerbaar. Ideaal net voor of tijdens het sporten.

  • 29-31g koolhydraten, dus eenvoudig te combineren met andere 6d producten.
  • 2:1 carb mix die de energie- en vochtopname maximaliseert.
  • 50mg natrium voor een snelle aanvulling van de vocht- en zoutreserves.
  • Zachte textuur , kleeft niet, en dus zeer makkelijk te eten.
  • 2 smaken met stukjes fruit en 1 smaak met echte koffie.

Kortom, de 6d ENERGY NOUGAT is bij uitstek geschikt voor alle sporters die nood hebben aan snel beschikbare energie net voor en/of tijdens inspanning, en al zeker bij koud weer.

Ingrediënten

Ingrediënten: suiker, glucosestroop, amandelen, gekonfijte citroen 11% (citroen, glucose-fructosestroop, suiker, zuurteregelaar: citroenzuur, bewaarstof: sulfiet), honing, invertsuiker, fructose, ouwel (aardappelzetmeel), eiwit, zout, natuurlijk aroma, zuurteregelaar: citroenzuur.

Kan andere noten bevatten.

Voedingswaarden

Gebruik

Neem 1-2 repen per uur inspanning, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de inspanning en de combinatie met andere energierepen, -gels en –dranken. Echter dient er ten alle tijden rekening te worden gehouden met eventuele nood aan gelijktijdige hydratatie, het aanvullen van zouten en het voorkomen van maag-/darmklachten. Verder zijn ook de persoonlijke voorkeuren (bv. vaste vs. vloeibare energie, smaak) van belang. Er is dus nood aan een geïntegreerde visie wat betreft het gebruik van sportdranken, gels en energierepen voor, tijdens en na inspanning.

Omwille van de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium is het aanbevolen de 6d ENERGY NOUGAT steeds te gebruiken in combinatie met water. Dit om een goede opname te garanderen en het risico op maag-darmklachten te minimaliseren.

Indicatie

Energiereep

Eigenschappen

Glutenvrij - Lactosevrij - Vegetarisch