-10%

6d Sixd Caffeine Gum Mint 10

CNK:4167961
Voorraad: Op voorraad
Prijs € 2,95 2,65
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

Het is algemeen bekend dat cafeïne mentale alertheid stimuleert en vermoeidheid kan vertragen. Daarom kan cafeïne de prestaties van een hele reeks sporten verbeteren, waaronder duursporten, aanhoudende intensieve activiteiten van 1-60 minuten, maar ook bij sporten van het interval-type (bijv. Stop-and-go-sporten, zoals voetbal en tennis).

De effectieve dosis cafeïne ligt meestal tussen 1-6 mg per kg lichaamsgewicht. Hoewel een dosis van 50-75 mg (1-2 mg per kg) voornamelijk effectief is om de reactietijd en mentale alertheid te verbeteren, zijn hogere doses van 100-300 mg (2-6 mg per kg) nodig om de uithoudingsprestaties te verbeteren.

Naast dosering is ook de toedieningsvorm van de cafeïne een belangrijke overweging voor sporters. De stimulerende effecten van cafeïne afgegeven in de vorm van kauwgom treden sneller op dan wanneer cafeïne wordt ingenomen via capsules of tabletten. Kauwen zorgt ervoor dat cafeïne direct wordt opgenomen via het slijmvlies van de mond (mondslijmvlies). Er is een opmerkelijke prestatieverbetering binnen de eerste 15-20 minuten na consumptie.

"6d CAFFEINE GUM" is uitermate geschikt voor alle sporters die hun mentale alertheid en uithoudingsvermogen willen vergroten. Bovendien bevat "6d CAFFEINE GUM" 50 mg cafeïne met snelle afgifte. Snelle absorptie kan een bijkomend voordeel zijn in situaties waarin de start van een wedstrijd onbekend is en / of wanneer een (zeer) snel effect gewenst is (bv. Tennis, bij wisseling tijdens teamsporten, etc.).

Gebruik

Neem 20 tot 60 minuten voor het sporten één kauwgom of de hoeveelheid die uw voedingsdeskundige adviseert.

Kauw minstens 10 minuten.

Ingrediënten

Nutritionele informatie

/ 100 g / 2 g (1 portie / gom)
Energie 417 kJoule 8,34 kJoule
100 Kcal 2 Kcal
Vetten 1,05 g 0,021 g
Carboyhydraten 33,5 g 0,67 g
van welke suikers 0 g 0 g
waarvan polyolen 33,5 g 0,67 g
Eiwitten 0 g 0 g
Zout 0 g 0 g

Ingredienten

vulstof: gombasis (emulgator: sojalecithine; antioxidant: tocoferol); zoetstoffen: sorbitol, xylitol, mannitol; aroma's; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide; watervrije cafeïne; zoetstoffen: sucralose, acesulfaam K, aspartaam; coatingmiddelen: arabische gom, talk, carnaubawas, aroma's, kleurstoffen: titaandioxide, briljantblauw