-20%

6d Sixd Energy Bar Banana 6x45g

CNK:4179800
Voorraad: Product beschikbaar
Prijs € 11,45 9,16
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

Naast de juiste sportdrank zijn ook energierepen en -gels vaak cruciaal voor een snelle en licht verteerbare energievoorziening tijdens (uithoudings) oefeningen. Bars met veel eiwitten, vetten en vezels vertragen de maaglediging en daarmee de absorptiesnelheid van de gewenste energiebron (koolhydraten). Bovendien zijn dergelijke repen vaak de oorzaak van een "vol" gevoel en maagdarmklachten.

6d ENERGY BAR heeft een laag proteïne- en vezelgehalte met een matig vetgehalte en is daarom een ​​licht verteerbare, koolhydraatrijke reep. Dankzij zijn zachte textuur is deze compacte energiebron heel gemakkelijk om op te kauwen, zelfs bij koud weer. Dit maakt de 6d ENERGY BAR een uitstekende optie om vlak voor het sporten te gebruiken en / of om af te wisselen met andere energierepen en gels tijdens het sporten. Een reep bevat 31 g koolhydraten in een verhouding van 2: 1 glucose tot fructose. Dankzij deze 2: 1-verhouding kan het lichaam tot 90 g koolhydraten per uur opnemen. In tegenstelling tot de meeste andere "energierepen", bevat de 6d ENERGY BAR ook 100 mg natrium. De toevoeging van natrium zorgt voor een snelle aanvulling van de zoutreserves in het lichaam. Dit is vooral belangrijk voor atleten die niet alleen veel zweten, maar ook veel zout uitzweten ("zoute truien"),

Kortom, de 6d ENERGY BAR is bij uitstek geschikt voor alle atleten die vlak voor en / of tijdens het sporten snel beschikbare energie nodig hebben, zowel bij koud als warm weer.

Gebruik

Neem 1-2 repen per uur training, afhankelijk van de trainingsduur en intensiteit, en de combinatie met andere energierepen, -gels of drankjes. Er moet echter rekening worden gehouden met de behoefte aan gelijktijdige hydratatie, suppletie van zouten en het voorkomen van maag- / darmklachten. Daarnaast zijn persoonlijke voorkeuren (bijv. Vaste versus vloeibare energie, smaakvoorkeuren) ook belangrijk. Er is dus behoefte aan een geïntegreerde visie op het gebruik van sportdranken, gels en energierepen voor, tijdens en na het sporten.

Vanwege de hoge concentratie aan koolhydraten (suikers) en natrium is het aan te raden om de 6d ENERGY BAR altijd in combinatie met water te gebruiken. Dit om een ​​goede opname te garanderen en om het risico op maagdarmklachten tijdens inspanning te minimaliseren.

Ingrediënten

Voedingsinformatie: Banaan

/ 100 g / 45g (1 reep)
Energie 1696 kJoule 763 kJoule
405 Kcal 182 Kcal
Vetten 10 g 4,7 g
waarvan verzadigd 0,9 g 0,4 g
Koolhydraten 70 g 31 g
van welke suikers 59 g 26 g
Vezels 4,2 g 1,9 g
Eiwitten 6,3 g 2,8 g
Zout 0,56 g 0,25 g
Natrium 225 mg

101 mg

Ingrediënten: banaan

suiker; amandelen ; glutenvrije havervlokken ; glucose siroop; dextrose; bananenblokjes 5% [puree (banaan, perenconcentraat); glucose-fructosestroop; glucose siroop; bevochtiger: glycerol; suiker; tarwevezels ; ongehard palmvet; geleermiddel: pectine; citroenconcentraat; natuurlijke smaak; zuurteregelaar: appelzuur]; zout; natuurlijke smaak; zuurteregelaar: citroenzuur; conserveermiddel: kaliumsorbaat. Kan sporen van noten bevatten.