A.vogel Prostaforcemed Caps 30

CNK:4220448
Voorraad: Op voorraad
Prijs 18,99
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

ProstaforceMed is een natuurlijke oplossing voor mannen met een vastgestelde goedaardige prostaatvergroting, die daardoor plasproblemen ervaren zoals:

  • vaak, moeilijk en onvolledig plassen
  • nachtelijk plassen
  • nadruppelen
  • een zwakke urinestraal

Een goedaardige prostaatvergroting (benigne prostaathypertrofie) kan al vanaf het 45ste levensjaar voorkomen. Eén op de twee mannen krijgt er op 50-jarige leeftijd mee te maken. Een vergrote prostaat kan de urinebuis dichtdrukken, waardoor plasklachten ontstaan.

Gebruik

Neem 1 capsule per dag tijdens of na de maaltijd met water in.

De capsules zijn door de kleine omvang gemakkelijk in te nemen. ProstaforceMed capsules kunnen langdurig gebruikt worden. Worden de klachten na 8 weken onafgebroken gebruik niet minder, of worden ze zelfs erger? Neem dan contact op met je arts.

Ingrediënten

Het actieve bestanddeel is een extract van de vrucht van de zaagbladpalm (Serenoa repens of Sabal serrulata). Een capsule van 480 mg bevat 320 mg extract.

Extractiemiddel: ethanol 96% v/v.

Andere bestanddelen (hulpstoffen) in dit middel zijn water, glycerol, gelatine, sorbitol, ijzeroxide rood, ijzeroxide zwart, ijzeroxide geel.

Indicatie

ProstaforceMed is een natuurlijk geneesmiddel dat plasproblemen, als gevolg van een vastgestelde vergrote prostaat, vermindert.

Contra-indicatie

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor Serenoa repens bevattende producten, of voor een van de hulpstoffen.

Actieve ingrediënten
Serenoa repens (extract)